Paketi

V kolikor želite poleg Škofjeloškega pasijona videti tudi povezano ponudbo in tako doživeti čimbolj pristno izkušnjo predlagamo, da se odločite za enega od pripravljenih paketov, ki so predstavljeni spodaj. Kontaktirajte nas in lahko se dogovorimo tudi za drugačen program prilagojen vašim dodatnim željam in pričakovanjem.

Pasijonska Loka 1
– Vstopnica za ogled Škofjeloškega pasijona na izbrani termin
– Vstopnica za ogled Kapucinske knjižnice
– Pasijonska malica v izbrani Loški gostilni
– Vodenje po mestu
– Organizacija izleta

CENA: 34 EUR/osebo ob udeležbi 20 – 40 oseb

32 EUR/osebo ob udeležbi 41 in več oseb

Po prihodu v Škofjo Loko bo najprej na vrsti ogled Kapucinske knjižnice, kjer hranijo najstarejše slovensko dramsko besedilo, Škofjeloški pasijon. Po ogledu knjižnice se boste pod vodstvom vodiča podali na sprehod po starem mestnem jedru (Mestni trg in Spodnji trg), obiskali boste Center domače in umetnostne obrti in si ogledali razstave v Sokolskem domu. Čas bo tudi za nakup pasijonskih spominkov. Pred predstavo se boste v izbrani loški gostilni okrepčali s pasijonsko malico. Polni pričakovanja se boste nato odpravili na izbrano prizorišče in si ogledali predstavo Škofjeloški pasijon.

Dodatne možnosti: – Ogled Loškega muzeja na Loškem gradu

– Ogled romarske Cerkve Marijinega oznanjenja v Crngrobu

Pasijonska Loka 2
– Vstopnica za ogled Škofjeloškega pasijona na izbrani termin
– Vstopnica za ogled Kapucinske knjižnice
– Pasijonska malica v izbrani Loški gostilni
– Ogled Cerkve Marijinega oznanjenja v Crngrobu
– Vstopnica za obisk Loškega muzeja
– Vodenje po mestu
– Organizacija izleta

CENA: 39  EUR/osebo + prenočišče* ob udeležbi  20 – 40 oseb

37  EUR/osebo + prenočišče* ob udeležbi 41 in več oseb

Po prihodu v Škofjo Loko bo najprej na vrsti ogled Kapucinske knjižnice, kjer hranijo najstarejše slovensko dramsko besedilo, Škofjeloški pasijon. Po ogledu knjižnice se boste pod vodstvom vodiča podali na sprehod po starem mestnem jedru (Mestni trg in Spodnji trg), obiskali boste Pasijonsko pisarno, Center domače in umetnostne obrti in si ogledali razstave v Sokolskem domu. Čas bo tudi za nakup pasijonskih spominkov. Pred predstavo se boste v izbrani loški gostilni okrepčali s pasijonsko malico. Polni pričakovanja se boste nato odpravili na izbrano prizorišče in si ogledali predstavo Škofjeloški pasijon. Po ogledu predstave sledi namestitev v izbranem prenočišču v Škofji Loki ali bližnji okolici. Naslednji dan boste lahko pri zajtrku obujali spomine na predstavo, nato pa se boste odpravili na ogled romarske cerkve Marijinega oznanjenja v Crngrob. Sledi povratek v mestno jedro Škofje Loke ter obisk muzeja na Loškem gradu. Tam boste lahko uživali v mestni panorami ter si za zaključek prijetnega izleta privoščili dobro kavo.

Dodatne možnosti: – Obisk Dvorca Visoko pri Poljanah

– Obisk tradicionalne Nacetove hiše

Za dodatne informacije v zvezi s turističnimi paketi kontaktirajte Pasijonsko pisarno na telefonski številki: 051-335-543 ali na e-mail: matej.peternelj@pasijon.si.

Projekt sofinancirajo:

Glavni medijski sponzor:

Zlati sponzor:

Medijski sponzorji:

Sponzorji:

Sponzor prizorišč:

Mali sponzorji:

OptiwebPaketi